T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
HATAY / DEFNE - Harbiye Esenbulak Ortaokulu

E-Twinning

E-Twinning

Mrt

" I AM LEARNING MY CULTURE,INTRODUCING IT TO THE WORLD AND GETTING DIGITALIZED"

İsimli eTwinning projemiz başlıyor. Ana teması kültürel miras ve Dijitalleşme olan projemizi 4 ortak ülke'nin katılımıyla yürütmekteyiz.Proje ortak ülkelerimiz şunlardır:Arnavutluk ve Türkiye(Harbiye Esenbulak Ortaokulu).İsveç ve İtalya'dır.

Nis

Nis

Okulumuz öğrencileri eTwinning kapsamında İngilizce Öğretmenimiz Arzu Şirin Toptaş rehberliğinde BENİM OYUNUM projesine katıldı. Proje, etkinliklerle ve farklı oyunlarla derslerde kazanımlar doğrultusunda eğlenerek öğrenmeyi hedeflemektedir.

Nis

eSafety Label, eğitim ve öğrenim deneyiminin bir parçası olarak çevrim içi teknolojiye güvenli erişim için güvenli ve zenginleştirici bir ortam sağlamayı hedeflemektedir. ESafety Label web sitesi, öğretmenler, okul müdürleri ve bilişim yöneticileri için önemli bir politika oluşturma merkezidir.

Nis

Avrupa'daki okullar için oluşturulmuş bir topluluktur.

İletişim kurmak, işbirliği yapmak, projeler geliştirmek, paylaşmak; kısacası Avrupa'daki en heyecan verici öğrenme topluluğunu hissetmek ve bu topluluğun bir parçası olmak için, Avrupa ülkelerindeki katılımcı okullardan birinde çalışan personele (öğretmenler, müdürler, kütüphaneciler v.b.) yönelik bir platform sunmaktadır.